Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ήταν ανέκαθεν το πιο δημοφιλές και λαοφιλές άθλημα με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο. Ειδικότερα, για την πόλη της Λάρισας, το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από 90 λεπτά στο γήπεδο. Είναι η ψυχή και η ταυτότητα του Λαρισαίου, που είναι περήφανος για την μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα της χώρας, την ΑΕΛ.

Ωστόσο, είναι πικρό το γεγονός, ότι η χώρα μας στο σύνολό της τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να συμβαδίσει με τις υπόλοιπες όσον αφορά την παραγωγή νέων ταλέντων, συγκριτικά με τις βόρειες χώρες και εκείνες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Αυτή τη φορά όμως, η Λάρισα πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα το «Football Hall», έναν χώρο ανοικτό για όλους και όλες, από παιδιά, εφήβους, αλλά και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που μας περιμένει στo 3ο χιλιόμετρο Λάρισας – Θεσσαλονίκης.

Τι είναι το «Football Hall»

Το «Football Hall» αποτελεί το μοναδικό υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο στην Ελλάδα, το οποίο βασίζεται στη ρομποτική και την τεχνητή νοημοσύνη. Ο ιθύνων νους αυτού του εγχειρήματος είναι ο Κώστας Τσότσος, γνωστός στους ποδοσφαιρόφιλους της Λάρισας, από την μακροχρόνια ενασχόλησή του με το άθλημα και τη θητεία του σε πολλές ομάδες της πόλης, όπως ο Απόλλων Λάρισας, ο Ηρακλής Λάρισας και η ΑΕΛ Κ20, αναδεικνύοντας σπουδαία ταλέντα στον νομό. Ένας χώρος ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ο οποίος είναι ξεκάθαρα ένα αθλητικό κόσμημα για την πόλη.

Τo υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο καί μοναδικό στην Ελλάδα # Football Hall# τό οποίο βασίζεται στη ρομποτική και τεχνητή νοημοσύνη επισκέφθηκε ό πρόεδρος του Ευαγόρα Νικόλαος Φιλίππου, τό οποίο βρίσκεται στην Λάρισα. Ο πρόεδρος του Ευαγόρα δήλωσε στο “fc evagoras.gr” τα παρακάτω: Πραγματικά έμεινα έκπληκτος, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα καί πιστεύω καί για πολλούς πού τό βλέπουν από κοντά για πρώτη φορά. Είχα τήν χαρά και την τιμή νά παρακολουθήσω καί κάποια παιδιά τά οποία δούλευαν επί τήν επίβλεψη του ιδιοκτήτη, προπονητή καί δημιουργού Κώστα Τσοτσου, εκεί πλέον κατάλαβα ότι τό ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει, έχει πάρει άλλες διαστάσεις, καλό θα είναι όσοι αγαπάνε καί ασχολούνται με τό άθλημα νά κάνουν τον κόπο καί νά επισκεφθούν αυτό το καταπληκτικό κέντρο, καί νά δούνε καί άλλα πράγματα από αυτά που γνωρίζουν μέχρι σήμερα. Θά ήθελα να ευχαριστήσω τον πολύ καλό μου φίλο καί αναγνωρισμένο προπονητή Νίκο Βλαχουλη για την επίσκεψη μας στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, επίσης τόν ιδιοκτήτη Κώστα Τσοτσο για την άψογη φιλοξενία καί συνάμα ξενάγηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek