Με ανακοίνωση του ο Ευαγόρας ρίχνει τους τίτλους τέλους στο τουρνουά βετεράνων και ευχαριστεί αυτούς που βοήθησαν την προσπάθεια. Αναλυτικά: ”Το δεύτερο τουρνουά “Μιχάλης Παναγιωτου” περνά πλέον στην ιστορία, και πάμε για το επόμενο. Στο σημείο αυτό η διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους έτρεξαν και πραγματικά έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα, επίσης τους επιχειρηματίες χορηγούς που χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο, και αναφέρουμε ονομαστικά τον κ Νίκο Παπαϊωάννου και τα ξενοδοχεία του για την προσφορά του στον σύλλογο μας, επίσης του ευχόμαστε τα καλύτερα για το νέο υπερσύγχρονο ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Χαλκοκονδύλη 44, δίπλα στο σταθμό μετρό της Ομονοίας. Τον κ Νίκο Σαβαιδη και την εταιρεία “Savaidis Travel” που μας πρόσφερε την μεταφορά των παικτών όλο αυτό το διάστημα, το κ Δημήτρη και Θωδωρα Πουρναρα ιδιοκτητών του γνωστού καφέ “Bruno”, το κ Κώστα Διάκου και το εστιατόριο “Casa Italia” για την τέλεια βραδιά που περάσαμε, τον κ Νίκο Κουνελλε για την προσφορά του, τον κ Μιχάλη Ροδίτη και την εταιρεία του “Ασυναγώνιστη Πίτα για σουβλάκια”, τον φίλο μας Αλεξ και την εταιρεία του “FREE SOUND by Giovanni”, τον Λευτέρη Μαυρομουστακο και την εταιρεία του “Γρηγόρης” , σας ευχαριστούμε για την στηρίξει σας”.

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου στο γηπεδο καλλιπάτειρας της πόλης μας θα διεξαχθεί το 2ο τουρνουά «Μιχάλης Παναγιώτου» που διοργανώνει ο Ευαγόρας στην μνήμη του αλησμόνητου προέδρου του.
Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι Παλαίμαχοι της Α.Ε. Λάρισας, του Ευαγόρα και οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές Ρόδου- Διαγόρα, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν το πρόγραμμα των αγώνων, το οποίο είναι το ακόλουθο:
Τρίτη 5 Οκτωβρίου
Δημοτικό στάδιο Ρόδου
-18:15-18:45: Παλαίμαχοι Ευαγόρα- Βετεράνοι Ρόδου/Διαγόρα
-18:50-19:20: Βετεράνοι Ρόδου/Διαγόρα- Παλαίμαχοι Α.Ε. Λάρισας
-19:30-20:00: Παλαίμαχοι Ευαγόρα- Παλαίμαχοι Α.Ε. Λάρισας
Μετά το τέλος των αναμετρήσεων θα γίνουν οι βραβεύσεις των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά.
Τέλος, να αναφέρουμε την αποστολή των Παλαιμάχων της Α.Ε. Λάρισας, την οποία αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Νίκος Βλαχούλης, Θανάσης Τσιτσιλής, Δημήτρης Παραφέστας, Ηλίας Σελιώνης, Γιώργος Πλίτσης, Δημήτρης Αβραμούλης, Χρήστος Ντόσας, Γιάννης Βασιλείου, Ανδρέας Μπεριτζάς, Γιώργος Παπαντωνίου, Φώτης Πλίτσης, Γιάννης Αλεξούλης, Χρήστος Ανδρεούδης, Κώστας Μαλουμίδης, Θεολόγης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τζιότζιος, Κώστα Κολομητρούσης, Αποστόλης Τσιανάκας, Θόδωρος Κυριακούλης, Κώστας Παπαρίζος, Γιάννης Βαλαώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek