Η ομάδα μας απείλησε για πρώτη φορά στο 2’, όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Τσανούσα, ο Τσαγγάρης με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα αουτ. Ο Ευαγόρας άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του Βάκο. Οι φιλοξενούμενοι στο 29’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, όταν μετά από γύρισμα του Τσανάκου, ο Τζύρα με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η ομάδα μας διατήρησε τον καλό ρυθμό που είχε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και στο 38’ ο Ντουμάζιος αφού εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία μεταξύ άμυνας και Κώστα, πλάσαρε σε κενή εστία, σημειώνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 47’ οι ισοφάρισαν σε 2-2 με κοντινή κεφαλιά του Μάριου Χατζημανώλη.Η ομάδα μας θέλησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και στο 62’ έχασε μοναδική ευκαιρία για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όταν ο Ντουμάζιος από πλεονεκτική θέση μέσα στην μικρή περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Κώστα, ο οποίος απομάκρυνε με εντυπωσιακή επέμβαση. Ο Ναζεράι με πλασέ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-4, με τον Πανηγύρη να διαμορφώνει το τελικό 3-4 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της αναμέτρησης.

Διαιτησία:

Κασιώτης Χρήστος

Βοηθοί:

Στεφανάκης – Νίκανδρου

Οι συνθέσεις:

Ευαγόρας Ρόδου (Μιχάλης Βιτζηλαίος):

Ζανεττής, Ικονόμι, Ζούλης, Τσανούσας, Κιουπάκης, Πανηγύρης, Βάκο, Πατούνας (72’ Δημητρόπουλος), Τσαγγάρης (82’ Ισκάς), Ντουμάζιος, Οσμενάι (72’ Μαχραμάς).

Αστέρας Μασάρων (Άρης Μιχαϊλίδης):

Κώστα, Αντωνίου, Γκάτζο, Καρανικολάου, Χατζημανώλης Α, Γκίννης, Βλάχου (25’ λ.τρ. Τσανάκου), Καλούδης (46’ Κιλασίν), Χατζημανώλης Μ. (90+2’ Παρούσης), Ναζεράι, Τζύρα (84’ Λαζελλάρι).

elGreek