Οι γηπεδούχοι κατάφεραν το πρώτο γκολ στο δεύτερο λεπτό όταν ο Μασάδο βρήκε τον Ευαγγελίδη ο οποίος έκανε το σουτ με τον Κοντογιάννη να αποκρούει αρχικά, ωστόσο ο Ευαγγελίδης είχε εύκολο έργο στην επαναφορά γράφοντας το 1-0. Στο 23′ ο Μασάδο με μπαλιά του Σκορδά και με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα . Στο 30ο λεπτό ο Βάκο έκλεψε την μπάλα έπειτα από λάθος της άμυνας και με πλασέ έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση κάνοντας το 2-1. Στο 43′ ο Μασάδο πήρε την μπάλα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Στο 53′ ο Μασάδο ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Οσμενάι με τον Καραγιάννη να δείχνει την λευκή βούλα. Ο Βραζιλίανος ανέλαβε την εκτέλεση σημειώνοντας προσωπικό χατ τρικ και παράλληλα το 4-1. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 84′ με τον Ικονόμι να σουτάρει από τα όρια της περιοχής δίχως να αφήνει περιθώρια αντιδρασης στον Καραγιάννη.

Διαιτησία:

Καραγιάννης Κώστας

Οι συνθέσεις:

Άγιος Γεώργιος Μαλώνας (Γιώργος Δημητριάδης):

Καραγιάννης, Θοδωρή, Τσελεπίδης, Ρούφας, Σκορδάς, Κοτσίκος, Ευαγγελίδης(65′ Ντύσιος), Μασάδο, Διονυσακόπουλος, Δημητριάδης, Σκυλλαράκης(70′ Μουστακέλης)

Ευαγόρας (Μιχάλης Βιτζηλαίος):

Κοντογιάννης, Οσμενάι , Σταθόπουλος(67′ Γκέρι), Ικονόμι, Καλανδράνης, Ζούλης, Τσανούσας, Τσαγγάρης(55′ Σπανός), Κουπιάδης, Παναγύρης(35′ Ισκάς λ.τρ.), Βάκο

elGreek